Keittiön valitseminen uuteen kotiin

Keittiön valitseminen uuteen kotiin

Onko talonrakennus jo hyvällä mallilla ja keittiö alkaa olemaan siinä vaiheessa, että voidaan ottaa mitat keittiösuunnittelijaa varten? Keittiö on kodin sydän ja paikka, jossa vietetään paljon aikaa. On tärkeää, että viihdyt keittiössäsi ja että jaksat katsella samoja kalusteita ja ovia vuodesta toiseen. Mitä kaikkea keittiön suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon? Käymme tässä läpi muutamia asioita.

Ensinnäkin keittiön koko riippuu usein talouden henkilöiden määrästä. Yksihenkinen talous tarvitsee pienemmän keittiön kuin esimerkiksi kuusihenkinen perhe. Kannattaa miettiä, mitä keittiön kaappeja tarvitsette tällä hetkellä ja onko kaappitilaa tällä hetkellä tarpeeksi. Tämä antaa osviittaa uuden keittiön kaappien määrästä. Mikäli tämänhetkinen keittiönne on vielä vanhanaikainen ja käytössä on kapea uuni, pienet kylmälaitteet tai pieni lavuaari, kannattaa ehkä satsata isompiin, sillä ne voi saada hyvällä tarjouksella keittiön mukana. Keittiösuunnittelijalta kannattaa kysyä, mitä kodinkoneita tarjoukseen voisi saada. Keittiövalmistajia löytyy Suomesta useita. Voit kysellä tarjouksia useilta eri valmistajilta, vaikka lopullinen hinta määräytyykin tarkkojen suunnitelmien mukaisesti, mahdollisten tarjoushintojen jälkeen. Hintaan vaikuttaa kaikki tarpeesi ja tästä syystä kannattaa jo valmiiksi miettiä, millaisia säilytysratkaisuja mahdollisesti tulet tarvitsemaan. Vaikka suunnittelijalla saattaisi olla tarjolla sellaisiakin ratkaisuja, joiden olemassaolosta et ole tiennytkään. Siksi on huikean hyvä idea ottaa avuksi keittiösuunnittelija. Se ei loppujen lopuksi tuo mitään maailmaa kaatavaa lisähintaa keittiön hinnan lisäksi.

Keittiövalmistajia

Puustelli on Suomen ostetuin keittiömerkki. Sen historia ulottuu jo 1920-luvulle, jolloin Harjavalta Osakeyhtiö perustettiin. Harjavallassa valmistetaankin yhtiön keittiökalusteet ja samaan yritysten ryhmään kuuluu Kastelli-talot ja Lapti Group. Puustelli tarjoaa keittiön suunnittelupalvelut ja hoitaa tilauksen suunnittelun yhteydessä. Asiakas voi esittää suunnittelijalle omat toiveensa tai jopa piirtämänsä suunnitelman. Yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa voitte luoda juuri teille sopivan keittiön. Suunnittelija antaa omia vinkkejä esimerkiksi ovien toisiinsa kolahtamiseen tai muuhun epäkäytännöllisyyteen liittyen, jotka eivät muuten ehkä tulisi mieleenkään. Suunnittelijoilla on vankka kokemus keittiöistä ja osaavat asiansa. Suunnittelu yhdessä on mukavaa ja kalusteet toimitetaan kotiinkuljetuksella suoraan keittiöösi. Puustellin keittiössä ainutlaatuista on se, ettei keittiön mukana tule lainkaan ruuveja. Ovet napsautetaan paikoilleen pikakiinnittimillä. Kalusteet ovat huippulaatua ja niiden kestävyys on testattu tehtaalla.

Keittiövalmistajia

Topi-keittiöt on yksi Suomen suurimmista keittiökalustevalmistajista. Myymälöitä yrityksellä on 20 kappaletta ympäri Suomen. Yritys valmistaa toimivia ja nykyaikaisia kokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yrityksen valikoima kasvaa ja päivittyy jatkuvasti, joten voit olla varma, että ulottuvillasi on nykyaikaiset ja laadukkaat keittiökalusteet. Yritys ei ole mikään uusi tulokas, vaan se on ollut olemassa jo vuodesta 1939 lähtien. Yritys halusi tuoda asiakkaille laadukkaita kalusteita ja siinä se on onnistunut jo vuosikymmenien ajan. Keittiöt valmistetaan Kalajoen tehtaalla ja tuotteissa on Avainlippu-merkintä. Kaappien lisäksi myös oheistuotteet, kuten hanat ja sähkölaitteet, voidaan valita suomalaisilta valmistajilta. Yrityksen tarkoituksena on valmistaa kestäviä ja kodikkaita kalusteita ja he haluavat tarjota ammattitaitoista palvelua jokaiselle asiakkaalle. Suomalaisuus on valttia tässä yrityksessä. Keittiömaailma myy keittiökokonaisuuksia vankalla ammattitaidolla. Suunnittelu onnistuu joko myymälässä suunnittelijan kanssa tai suunnittelija voi tulla kotiisi. Toiveesi ja kaikki mahdollisuudet otetaan huomioon luodessa juuri sinulle sopivaa keittiötä. Saat suunnittelijalta tiedon eri rahoitusvaihtoehdoista ja näin voitte tehdä juuri teille sopivan sopimuksen. Myymälästä saat myös ratkaisut kylpyhuoneeseen ja muihin huoneisiin. Keittiömaailman myymät keittiöt ovat A la Carte -keittiön ja Petra-keittiön. Keittiömaailma hoitaa kuljetuksen, kalusteiden purun sekä uusien kalusteiden asennuksen. Myös vanhan keittiön kierrätys onnistuu. Kyseessä on siis täyden palvelun yritys.